AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa pilav yedirmek

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı yediğini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının pilav yediğini görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında birine pilav yedirmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, verilen emeğin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir