AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa yemek yedirmek

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli kişilerle aldığınız kararları detaylandırıyor olabilirsinİZ.

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa yemek yedirmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna yemek yedirmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna yemek yedirmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında çocuğa yemek yedirdiğini görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında çocuğa yemek yediğini görmek başarısının yükseleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında çocuğa yemek yedirmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir