AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gümüş yüzük takmak

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak dikkat çekeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalettir.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük takmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir