Kahve falında altın köstek takmak

Kahve falında altın köstek takmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, nimet ve berekete ereceğine, sorunların çözüleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, borçlanacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın köstek takmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altın köstek takmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında altın köstek görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın köstekli saat görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köstekli saat bulmak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında köstek görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında kendine altın takmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top