AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın altın takmak

Kahve falında altın altın takmak

Kahve falında altın altın takmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında altın altın takmak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak mal kayıpları da yaşayacağına, saygısını toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğe altın takmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altınlar takmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni altın bilezik takmak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip altın takmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başkasına altın yüzük takmak isteklerini yerine getireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın set takmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir