AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun korktuğunu görmek

Kahve falında çocuğunun korktuğunu görmek

Kahve falında çocuğunun korktuğunu görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun korktuğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında çocuğunun korktuğunu görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında korkarak dua etmek insanlar arasında yüceleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek itibarının ve makamının artacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş kor görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında korlu ateş görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında korkarak birilerinden kaçmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateşe su dökmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir