AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, ele geçen kazancın artacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek verilen emeklerin heba olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu çok hasta görmek kalp kıracağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işarettir.

Kahve falında hasta çocuğa yardım etmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun hastalandığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu hasta görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir