AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını görmek

Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını görmek

Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rütbenin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işarettir.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu çiş yaptırmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir