AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun başında bit görmek

Kahve falında çocuğunun başında bit görmek

Kahve falında çocuğunun başında bit görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, talihin yüzlerine güleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun başında bit gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Kahve falında çocuğunun başında bit görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başından bit öldürmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından bit toplamak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, ruh sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında başından bit ayıklamak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Kahve falında başından bit almak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başında bit görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başda bit görmek yaklaşan güzel günlere, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir