AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından bit almak

Kahve falında başından bit almak

Kahve falında başından bit almak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başından bit almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında birinin başında bit öldürmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun başında bit görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş biti görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başında bit görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başından bit ayıklamak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başından bit öldürmek çıkmaza gireceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında başından bit görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bekarsa evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının başında bit öldürmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, güzel günlerin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir