AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından bit toplamak

Kahve falında başından bit toplamak

Kahve falında başından bit toplamak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, borçlarının çoğalacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başından bit toplamak gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında başından bit toplamak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin başından bit toplamak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında başından bit öldürmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başında bit görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının başından bit ayıklamak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında başından bit ayıklamak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir