AnaSayfa / Genel / Kahve falında başda bit görmek

Kahve falında başda bit görmek

Kahve falında başda bit görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başda bit gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek zorlukların giderileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının başında bit öldürmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başında bit öldürmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başından bit öldürmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek hayattan yana umudunun kırılacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün başında bit görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında başda bit görmek sorunların son bulacağına, kötü gidişe dur denileceğine inanılır.

Kahve falında birinin başından bit toplamak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir