AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu suya düşürmek

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu suya düşürmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, işi ile gündeme geleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun suya düştüğünü görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğun suya düştüğünü görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir