AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu suya düşürmek

Kahve falında çocuğu suya düşürmek

Kahve falında çocuğu suya düşürmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun suya düştüğünü görmek nice noksanlık içinde olduğuna, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu suya düşürmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun suya düştüğünü görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek işlerinin bollaşacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulur.

Kahve falında çocuğumun düştüğünü görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir