AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işinde yükseleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, uzun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında dereye düşen çocuğu kurtarmak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşen çocuğu kurtarmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşen birini kurtarmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak ticaret hayatını ilerleteceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir