AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin rahat edeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayattan daha zevk alacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu suya düşürmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet eder.

Kahve falında çocuğunun suya düştüğünü görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, devlete hizmet etmeye delalettir.

Kahve falında bir çocuğun suya düştüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak hem de zengin biri olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun binadan düştüğünü görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir