AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek güzel bir haber almaya, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Kahve falında çocuğu suya düşürmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun suya düştüğünü görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suya düştüğünü görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun suya düştüğünü görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun suya düştüğünü görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir