AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek

Kahve falında birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek

Kahve falında birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin çocuğunu düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli belirsiz misilleme tavrı gibi anlaşılabilecek davranışlardan uzak durun.

Kahve falında çocuğunun çukura düştüğünü görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu tuvalete düştüğünü görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun denize düştüğünü görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, atılan adımların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun yere düştüğünü görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir