AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kovalamak

Kahve falında çocuğunu kovalamak

Kahve falında çocuğunu kovalamak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kovalamak gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu kovalamak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birini kovalamak malının da hiç olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret eder.

Kahve falında kaçmak kovalamak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı kovaladığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında balık kovalamak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz kovalamak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtları kovalamak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir