AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçmak kovalamak

Kahve falında kaçmak kovalamak

Kahve falında kaçmak kovalamak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kaçmak kovalamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında kovalamak kaçmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kaçmak kovalamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Kahve falında eşini kovalamak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında domuzun kovaladığını görmek dualarına karşılık alacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz kovalamak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi kovaladığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı kovalamak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında canavar kovalamak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir