AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kovalamak

Kahve falında balık kovalamak

Kahve falında balık kovalamak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ne yapacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, malların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kovalamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında balıkların kovaladığını görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın kovaladığını görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında balık kovalamak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilenci kovalamak ticaretinin de hızlanacağına, itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayıyı kovalamak gönlünce harcama yapmasına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir