AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu kovalamak

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerin devam edeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak gördüyseniz:

  • Stresten uzak durun.

Kahve falında erkek çocuğu kovalamak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu kovalamak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin kovaladığını görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği kovalamak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek çocuğun öldüğünü görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan erkek çocuğu emzirmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek kem gözlere geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir