AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovaladığını görmek

Kahve falında arı kovaladığını görmek

Kahve falında arı kovaladığını görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında arı kovaladığını gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında eşek arısı kovalamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına inanılır.

Kahve falında arıları kovalamak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında arıyı kovalamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında arı kovalamak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında arı kovaladığını görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arıların kovaladığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında arının kovaladığını görmek parasının ve malının da artacağına, hoşluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal arısı kovalamak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir