AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birini kovalamak

Kahve falında sevmediğin birini kovalamak

Kahve falında sevmediğin birini kovalamak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, her anlamda şifa bulmaya, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birini kovalamak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Kahve falında sevmediğin birini kovalamak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu sevmemek başarısız olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin birini sevdiğini görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle barışmak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, işsizin iş bulacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin biriyle çıkmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle evlenmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir