AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında babasının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını kestiğini görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kestirmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kendi saçını kestiğini görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek yeni işlere gireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında saçını kestirememek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçlarını kestirdiğini görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir