AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı geri çevirmek

Kahve falında parayı geri çevirmek

Kahve falında parayı geri çevirmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında parayı geri çevirmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Kahve falında parayı geri çevirmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek yaşamının tazeleneceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hediyeyi geri çevirmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rüşveti geri çevirmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Kahve falında altını paraya çevirmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında parayı altına çevirmek hayatının zorlaşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında taksi çevirmek keyfinin olmayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük çevirmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir