AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı altına çevirmek

Kahve falında parayı altına çevirmek

Kahve falında parayı altına çevirmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işarettir.

Kahve falında parayı altına çevirmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Kahve falında altını paraya çevirmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında parayı altına çevirmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında parayı geri çevirmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işarettir.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüz çevirdiğini görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında başını çevirmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında birini çevirmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında taksi çevirmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir