AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını kirletmek

Kahve falında altını kirletmek

Kahve falında altını kirletmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında altını kirletmek gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında altını kirletmek alım zorluğu yaşamayacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında halı kirletmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı kirletmek kötü bir habere veya tehlikeye, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında suyu kirletmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstünü kirletmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında evi kirletmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kendine çeki düzen vereceğine yorulur.

Kahve falında altın bileziğini kaybetmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkekte altın yüzük görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir