AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziğini kaybetmek

Kahve falında altın bileziğini kaybetmek

Kahve falında altın bileziğini kaybetmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işinde başarılı olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileziğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında altın bilezik kaybetmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezikleri kaybetmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında altın bileziğini kaybetmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında altın bileziği kaybetmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileziklerini kaybetmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet etmektedir.

Kahve falında bileziği kaybetmek kısmetin ve şansın açılacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Kahve falında bilezikleri kaybetmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bileziğini kaybetmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir