AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu kirletmek

Kahve falında suyu kirletmek

Kahve falında suyu kirletmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin rahat edeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında suyu kirletmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında suyu kirletmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evi kirletmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstünü kirletmek barış için adım atacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında halı kirletmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı kirletmek takdir edilen kişi olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında altını kirletmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında eski su görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir