AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi kirletmek

Kahve falında evi kirletmek

Kahve falında evi kirletmek inancından sapacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında evi kirletmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Kahve falında evi kirletmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı kirletmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırı kirletmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında suyu kirletmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altını kirletmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü kirletmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında habersiz bir eve girmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hiç evlenmemek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir