AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü kirletmek

Kahve falında üstünü kirletmek

Kahve falında üstünü kirletmek güzel bir evlilik yaşanacağına, fakirlik yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına inanılır.

Kahve falında üstünü kirletmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın eksik veya problemli yerlerini dengelemenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında üstünü kirletmek prestij kazanacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altını kirletmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı kirletmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi kirletmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yalan söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında suyu kirletmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı kirletmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında atın üstünde görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir