AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu emzirdiğini görmek

Kahve falında çocuğunu emzirdiğini görmek

Kahve falında çocuğunu emzirdiğini görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, araba alınacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu emzirdiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek sevdiklerini de koruyacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunun emzirmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu emzirmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Kahve falında çocuğu olmak emzirmek kesesinin her daim dolu kalacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasını çocuğunu emzirmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çocuğunu emzirmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun olması ve onu emzirmek kendisine olan güveninin azalacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş çocuğunu emzirmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir