AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu olmak emzirmek

Kahve falında çocuğu olmak emzirmek

Kahve falında çocuğu olmak emzirmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, bilgi ile donanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu olmak emzirmek gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Kahve falında bir erkek çocuğunu emzirmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu emzirdiğini görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğu emzirmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında akraba çocuğunu emzirmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun olması ve onu emzirmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu emzirmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna süt emzirmek sevdiği birini kırmaya, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir