AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun olması ve onu emzirmek

Kahve falında çocuğunun olması ve onu emzirmek

Kahve falında çocuğunun olması ve onu emzirmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun olması ve onu emzirmek gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığı bir çocuğu emzirmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir çocuğu emzirmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi çocuğunu başkasının emzirdiğini görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu emzirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyümüş çocuğu emzirmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın çocuğu emzirmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalettir.

Kahve falında başkasını çocuğunu emzirmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çocuğu emzirmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir