AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çocuğunu emzirmek

Kahve falında birinin çocuğunu emzirmek

Kahve falında birinin çocuğunu emzirmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, aile hayatına adım atılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Kahve falında çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek iyi konumlara geleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı çocuğu emzirmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun olması ve onu emzirmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında doğmamış çocuğu emzirmek hak yiyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğurduğu çocuğu emzirmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu olmak ve emzirmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, etrafına güzel insanların dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir