AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, maddi kayıpların olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, tabiatı kötü olan kişiye, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve emzirmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak emzirmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Kahve falında doğurduğu çocuğu emzirmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve emzirmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek doğurup emzirmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalettir.

Kahve falında erkek çoçuk doğurmak ve emzirmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir