AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş çocuğunu emzirmek

Kahve falında ölmüş çocuğunu emzirmek

Kahve falında ölmüş çocuğunu emzirmek kendisini çok kötü hissedeceğine, bahtın açık olmasına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, huzurunun eski haline döneceğine, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Kahve falında başka bir çocuğu emzirdiğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğunu emzirmek zor durumların biteceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında akraba çocuğunu emzirmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı çocuğu emzirmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bunun için her gün şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu emzirmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir