AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını çocuğunu emzirmek

Kahve falında başkasını çocuğunu emzirmek

Kahve falında başkasını çocuğunu emzirmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını çocuğunu emzirmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve emzirmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu başkasının emzirdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına inanılır.

Kahve falında doğmamış çocuğunu emzirmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çocuğu emzirmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğu olmak emzirmek koyu muhabbette kalacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir