AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu askere göndermek

Kahve falında çocuğunu askere göndermek

Kahve falında çocuğunu askere göndermek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yanlış yollardan döneceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ilişkiniz oldukça dalgalanacak.

Kahve falında çocuğunu askere göndermek işinde zarar edeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, kesesinin dolacağına alamet eder.

Kahve falında kocayı askere göndermek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşimi askere göndermek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, varolan borçların ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kızını askere göndermek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını askere göndermek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu askere göndermek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir