AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı askere göndermek

Kahve falında kocayı askere göndermek

Kahve falında kocayı askere göndermek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kucaklaşacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, fesada bulaşacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayı askere göndermek gördüyseniz:

  • Daha fazla maddi getirisi olabilecek işler araştırabilirseniz, yaşadığınız yerde veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kocasını askere göndermek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanı askere göndermek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocayı askere göndermek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını hacca göndermek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşimi askere göndermek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını askere göndermek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.

Kahve falında eşi askere göndermek yeni bir ilişkiye başlanacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini askere göndermek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir