AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazancını katbekat arttıracağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek yanlış yatırımlar yapılacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu askere göndermek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunu hacca göndermek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu askere göndermek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini askere göndermek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek her anlamda şifa bulmaya, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşi askere göndermek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir