AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunda yara görmek

Kahve falında çocuğunda yara görmek

Kahve falında çocuğunda yara görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yeni bir yol çizileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunda yara gördüyseniz:

  • Gizli teklif veya davetler ilginizi çekebilir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun yaralandığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun kazada yaralandığını görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunda yara görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun yaralandığını görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir