AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun yaralandığını görmek

Kahve falında bir çocuğun yaralandığını görmek

Kahve falında bir çocuğun yaralandığını görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğun yaralandığını gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun kazada yaralandığını görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, başarının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında bir çocuğun yaralandığını görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun yaralandığını görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunda yara görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun yaralandığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir