AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun yaralandığını görmek

Kahve falında çocuğun yaralandığını görmek

Kahve falında çocuğun yaralandığını görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, daha kötü günler yaşayacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun yaralandığını gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Kahve falında çocuğunun sırtında yara görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun yüzünde yara görmek kendini toparlayamayacağına, kendisini korumaya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunda yara görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun yüzünde yara görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun yaralandığını görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun yaralandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kazançta zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kazada yaralandığını görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir