AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek ruhuna hayrat yapılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, canını sıkılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek ettiği zararları telafi edeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyuyanın üstünü örtmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında annenin üstünü örtmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyin üstünü örtmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının üstünü örtmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyuyan birinin üstünü örtmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun üstünü örtmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir