AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun sünnet olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun sünnet olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun sünnet olduğunu görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, borç batağına düşeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Kahve falında atın üstünde sünnet çocuğu görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğun sünnet olacağını görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğun sünnet olduğunu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir