AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, eşit davranılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızı sürdürmenizi veya daha fazla ya da daha rahat kazanmanızı sağlayacak iş modelleri üzerine çok sayıda fikriniz olabilir.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnetini görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet olduğunu görmek şansın ve kısmetin açılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir