AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, hayırlı bir işe başlayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, yanlış bir karar verileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsanız, istediğinizi alana kadar direnebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek rahatının bozulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu sünnet ettirmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek bir koyduğu işten üç alacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu sünnet etmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek gururlu bir hayat süreceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir