AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet olan çocuğu gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnetini görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sünnetini görmek kısmetlerinden olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun sünnet olacağını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğu sünnet etmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir